06.12.2009

Del 7

Kalenderskjerfet mitt vokser:-) Og jeg er i forkant. Holder på med del 7, selv om det bare er 6. desember i dag. Mønster til dag 8 er også lagt ut, men vet ikke om jeg rekker det i dag.. Må bare si at jeg er glad jeg startet på dette, det er sååå artig med de forskjellige dagene:-)

12 kommentarer:

LivM sa...

Sjalet ditt blir så flott!!

Tovepia sa...

Ååå, det blir nydelig! Og hvor de koser seg på bildene under. Her har vi hatt helgebesøk av min søster med mann og hund, samtidig som datter og barnebarn bor her igjen, så det har vært hektisk, men koselig;)
Ha ei flott uke og klem fra meg;)

Elin sa...

Å, det blir kjempefint! Synes du har valgt en flott farge som får mønsteret godt frem. Tusen takk for awarden! Den skal jeg blogge en av de første dagene. Jeg har vært ute og reist i helga, så her er litt å ta igjen her hjemme. Ha en flott førjulsuke:-)

mayeliz sa...

Skikkelig flott altså :-))
Skulle visst ha kastet meg på det jeg også, hehe
Ha ei fin strikkeuke

Marit Johanne sa...

Så flink du er! Det er sikkert greit å være litt i forkant, da har du noe å gå på hvis det blir litt travelt en dag. Jeg er litt på etterskudd, men snart ferdig med del 6.

Elins Strikkeri sa...

Det vert eit flott sjal, har veldig lyst å lage det eg og:)

lindiks hobbykrok sa...

Det blir et kjempefint sjal ! Tror jeg skal spare mønsteret til over jul :)

Anonym sa...

Hei.Så fint skjerfet blir.Såg ut som det var ett skjerf som jeg hålt på med men det blir ikke slik alikevell ser jeg.Skal bli kjekt å se hvordan det blir.Ønsker deg en riktig fin førjulstid videre.Klem fra Bodil..

Matja sa...

Sjalet ditt blir helt nydelig.Blir spennende å følge med.Ha en flott advendstid:)

Kate sa...

Åååå, det blir nydelig. Synes damson også var helt lekker. Jeg kan ikke dra på bloggrunder, blir bare så fristet til alt mulig.

dorthe sa...

Det blir jo kjempefint:) Helt enig, det er kjempemoro og strikke dette sjalet:)Like spennende hver morgen:)

Jorunn's hobby sa...

Det ser ut til å bli nydelig!