06.12.2009

Pepperkaker og pikekyss

Her i huset har helga vært viet til litt baking. Vi har fått i boks pepperkakene, pikekyss, brune pinner og ... hmmm... det var visst ikke flere:-)
Men jeg synes vi har vært flinke likevel!

Og bare for å ha det sagt, jeg har planlagt mer baking, både kokostopper, tøffe vafler, krumkaker og karameller!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så koselig dere har det.Jeg har ikke unger lenger som er med å baker så hær i huset holer jeg på selv og koser meg med baking.Mye godt dær nam nam..Har jeg kunnet fått addressen din for jeg har en åveraskelse til deg...Bare hvis du vil da..Får du var så snill å fortelle meg om Projo osv...Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Greta sa...

Hei på deg.
så kjekt å sjå kor ivrig dem er begge to. dei koser seg og det tenker eg at fotografen gjør også.
masse godt til jul. blik ikkje mye trad julekaker her, men så har v ikkje barn i huset i jula heller. vel da tenker eg på barn under 18 år hihi. For når julaften kjem er vi 4 store barn her.
skjerfet ditt vert vakkert. Nå kan eg angre nå hihi.
Har begynt på ein topp til meg sjølv, som eg etter planen skal ha på meg julaften, så vi får sjå.
Bra det går bedre. Det gleder emg.
vi snakkes kjære nye venn

hobbyvenn sa...

Så koselig dette så ut. Pikekyss forbinder jeg med sommerbesøk,for det er vanlig hos oss. Pikekyss og jordbær, mmmm.....

Rigmor sa...

Koselige bilder av jentene. Så flinke dere har vært til å bake, tror jeg må få oppskrift hos deg på tørre vafler.Ha ei fin uke.

Hanne sa...

Hei-hei. Såvidt jeg vet er spekulasi det samme som kalles hvite kakemenn og kvitkjeks. Oppskrift kommer i bloggen min om et par dager, så heng på :-)
Pludrehanneklem