14.04.2010

Olive vokser, til tross for dårlig form...Jeg lar bildene tale for seg selv:-) Er så fornøyd så langt med genseren og fargevalget. Tror dette kommer til å bli en favoritt.

I går kveld hadde jeg bestemt meg for å skrive et skikkelig syte-innlegg her. Men formen holdt ikke, så derfor tar jeg det i dag. Grunnen til at jeg ønsker å fortelle om form og humør her, er at jeg føler at jeg ikke får "pleid" vennskapet med dere andre bloggere som jeg ønsker og vil. Jeg har rett og slett ikke krefter til å sitte så kjempemye med pc (eller andre ting for den saks skyld). Dette gir meg dårlig samvittighet, og nå vet jeg at dere vil si at det trenger jeg ikke ha:-) Men jeg liker dere faste besøkende så kjempegodt, og dere er jo så hyggelig og har så flotte blogger selv, så jeg ønsker virkelig å få besøkt dere oftere.

Formen ja; det er vel ikke noen hemmelighet at jeg har slitt en del de siste månedene. Ting som har skjedd har tatt på, og jeg tok vel ikke signalene tidlig nok. Nå har jeg vært i ro (sykemeldt) siden like før jul, og det ser ikke ut til å rette på seg ennå. Først var jeg veldig deprimert lenge, men det har bedret seg litt. Nå har det "psykiske slitet" også gitt seg utslag som fysiske smerter i kroppen, bl.a i nakke og mage. Jeg er rett og slett som en utslitt klut akkurat nå, og har ikke energi lenger. Trodde et par uker at jeg var blitt bedre og forsøkte å jobbe litt igjen, men måtte bare innse at jeg trengte mer tid.

Og som om ikke det var nok, så har jeg hemningsløse svettetokter for tiden... Det er kjempeplagsomt og kommer med litt varierende intervaller. Noen dager kommer de med 10 minutters mellomrom, og andre dager kun et par ganger i timen. Men det er utrolig slitsomt det også; eller så kanskje det er kun jeg som har så lite energi at jeg føler det veldig slitsomt. Erfaringsmessig går disse hetetokteperiodene over etter et par måneder, så nå har jeg ca 5 uker igjen for denne gangen :-P

Vel, dett var dett... nå vet dere litt mer.

Litt positivt også; Olive'en går det litt framover med, som bildene viser. Og været er jo nydelig da:-) Og troen har jeg i behold (innimellom i hvert fall), jeg vet at det kommer bedre tider. Det må bare litt tålmodighet til...

23 kommentarer:

hisae sa...

Genseren ser ut til å bli nydelig. God bedring, håper formen kommer seg etterhvert

Elins Strikkeri sa...

Hei. Oliven din vert iallefall kjempefin, nesten så eg får lyst på ein slik sjølv:) Leit å høre at du ikke er i form for tida. Livet kan vere veldig vanskelig innimellom men som regel så blir det betre etter kvart. Husk for all del å ta godt vare på deg sjølv og ta den tida du treng til å bli bra igjen!! Ynskjer deg god og snarlig bedring, klem:)

ps. du lurte på kva tråd du kunne bruke til ulltrøyene, er ikkje sikker men vil tru at du kan bruke diverse tynnt ullgarn.

Sommertid sa...

Godt å høre ifra deg, selvom du sliter i din hverdag. Jeg har det litt likedan..mht sykdommer..og man gjør så godt man kan når man har litt bedre tider..samme gjør du..og det er vel og bra for meg og sikkert mange andre bloggvenner der ute i blogglandia.
Synes du har kommet fint igang med din Olive.
Ha ei strålende fin kveld videre..sola skinner her og det gjør den hos deg også...garantert.

Vibekes lille grønne sa...

Pass på deg selv Bittami og gi deg tid til å bli frisk! Sliter med ME selv og det går jo heller ikke over i en fei, så jeg skjønner litt av hvordan du har det!

Oliven din blir uansett helt herlig flott! En farge til å bli i godt humør av, så det var et godt valg! :)

Tovepia sa...

Du sa det selv, men jeg mener det: du skal ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke kommer innom!
Du må ta vare på deg selv, og ikke stresse med det du ikke får til eller makter. Hetetoktene er nok et lite stress-symptom...
Gjør det du har lyst til, husk du er gammel nok til det;) Det sier jeg til meg selv når noe er ulystbetont;)
Strikk og kos deg, for genseren blir bare lekker!
Masse klemmer fra meg;)

Aileen`s strikkekrok sa...

Nydelig farge på den genseren din:)synd at du ikkje er iform men slik er det bare,blir nok snart bedre skal du sjå:):)og blogginga skal du ikkje ta for tungt på,er utruleg treg til det eg og,du er mykje flinkare en meg til det synest nå eg,ønsker ivertfall god bedring og hugs å ta vare på deg sjølv,Klem:):)

LivM sa...

Dette var da leit Bittami! Håper virkelig at det retter seg snart. Dårlig samvittighet er det ingen grunn til å ha. Ta den tiden du trenger!
Genseren din ser super ut.
Riktig god bedring!

Marit Johanne sa...

Ta godt vare på deg selv, ta de hensyn du trenger og bruk de kreftene du har på lystbetonte ting. Så fin Oliven blir, er det ikke noe som heter fargeterapi? Da skulle jo ihvertfall den være positiv med skikkelig gladfarge. Ønsker deg god bedring!

Berit sa...

Olive blir bare helt nydelig. Flotte farger du har valgt. Nå fikk jammen jeg også lyst på en Olive jeg også :)

Så vondt å høre at du har så mye å slite med. Håper virkelig det retter på seg snart. Jeg sender deg en stor klem med ønske om bedring veldig fort!

strikkedilla sa...

God bedring til deg. Genseren blir kjempefin.

Stubbetufsa sa...

Du, det er helt vanlig å ikke ta inn over seg at en er blitt mer sliten enn man tror. Så tar man det med ro et par uker og tror at alt skal være ok, men heldigvis sier kroppen i fra om at, neida, du, du må nok hvile mer grundig enn dette!
Lytt til kroppen din, du, ta den mer alvorlig - og ikke tenk på oss!
Akkurat nå er det deg det gjelder! Hvil - og kjenn godt etter hvordan du har det - og hvil mer og lenge.
Jeg vet, hos meg tok det laaang tid.
Stoor klem!

Linda sa...

Detta høyrdes ikkje bra ut. Du må tenkja på deg sjølv, av og til må ein berre vera egoistiske og tenkja på seg sjølv. Noko du må gjera no. Kos deg med strikketøyet og ikkje tenk på at du skal tenkja på blogglandia. Klem

Elin Osa Søreng sa...

Kjære Bitta- selvfølgelig må du ikke ha dårlig samvittighet! Det hjelper jo ikke det grann på formen!!!! Husk bare å henge opp kluten innimellom, så den ikke blir sur og lei... ;o)
Veit du om det finnnes norsk oppskrift på Olive`n? Og er den grei å strikke? Sett på den mange ganger, den er helt etter min smak i fasongen... Nyyydelig farge du har valgt, den passer deg utmerket! Riktig så god bedring til deg- jeg sender deg masse ekstra god og positiv energi. Håper det virker ;o)
Godklem fra Elin

Rigmor sa...

Huff,så kjedelig at formen ikke er på topp, det er egentlig bare å ta tiden til hjelp....vi snakkes over helga, (sendt deg noe på gmail)

Ps,Oliven er kjempefin, veldig flott farge til deg.Ha ei flott helg.

hobbyvenn sa...

Stakkers deg, sender mange varme (eller kanskje du vil ha de iskalde?) klemmer til deg. Vi har tålmodighet og venter på innleggene til de kommer. Kos deg som best du kan og ta vare på deg selv. Vet du kommer sterkere tilbake når du er i form.

sjante sa...

Hoff da, ikke greit når live e tungt. Men du vet det i motbakka live går oppåver:-)Du har no heldigvis fin instilling og den kommer du dæ langt på. Slapp av og la små ting være små ting og ikke bekymre dæ før det. Vi i blogg verden e hær når du e i form også:-) Masse go bedring te dæ.
Klæm
ps. den olive blir nydelig, skulle bestille mønster hos pinnsvin, men dæm ble utsolgt i påska! Tro om det e nån fra bodn som har bestilt:-))

mayeliz sa...

Klem til deg, Bitta.
Det er trist å høre at du har så mye å slite med. Tra tiden til hjelp, og hold fast ved tanken på at det nok kommer bedre tider.

ANNE sa...

stor klæm å masse positive tanka t d..... ta godt vare på d sjøl,da finnes bærre ei bitta! :o)

Greta sa...

Hei kjære venn.
Det er så leit at du strever sånn. Livet er ikkje snilt med oss bestandig. du jobber på med deg sjølv, og eg veit du klarer å klatre opp att denne gangen også. Kroppen er flink til å sei fra, og lar vi vere å høre på den, ja så kjem verken i dobbelt etterpå.

Skal bli kjekt å sjå den ferdige genseren din. Sprek farge.
Ta vare på deg sjølv og lykke til med kampen videre min venn. Skriver mer når eg ahr tid. klem

monsol sa...

Hei.
Nydelig farge på oliven din.God bedring,syns du er flink jeg, som får til litt på tross av sykdom.

Anonym sa...

Hei igjen:)
Så nydelig en farge det ble og fin topp:)).
Klart vi kan holde kontakten med å titte innom hverandre. Jeg lurte på om jeg kunne linke din blogg opp.? Ser vi plages begge med ting og tang som gjør det slik at vi må roe ned, slitsomt,men jeg har godtatt at slik er det bare så får jeg ta det derfra...må jo bli bra etter hvert..tror egentlig at man presser seg selv litt vel mye..
God helg og kos deg.
Klem fra Liv
PS: Er fra Lofoten
Vil du se min hjemmeside er adressen http://www.livogfrank.com

Torunn sa...

Flott gensaren vert. Skjønar godt at du er fornøyd med den. God bedring og ta godt vare på deg sjølv!

Greta sa...

Hei igjen skjønne venn.
Ja det er heilt greit. Berre dukk opp i sogn du :)
gleder meg til eg skal begynne på kjolen min, men først må eg gjer ferdig kjole nr to til den minste frøkena, strikke ei lue , kjolen til min søster og så får eg sjå om eg kan begynne på kjolen mineller toppen min :)
Fikk Kenneth reist i kveld? Håper det for det kan vere lenge til neste gang, om eg forstår det avisene skriv rett.

Du får age deg ei liste da over alt du vil strikke å begynne øverst :)
ta vare på deg selv vennen