10.05.2010

Livet i nord:-)

Heia Reipå:-)
Ingrid har begynt på fotballaget her på Reipå, og har spilt sin første kamp her.
Resultatet ble 1 - 0 til gjestene, men humøret til våre spillere er det ikke noe å si på allikevel.

Og selv om vi i neste uke drar til Sarpsborg igjen, gleder hun seg veldig til å fortsette både på laget og på skolen her.

Her ser dere keiser Eivind og hans mamma. Babyen som jeg strikket teppe til tidligere.
Jeg var på besøk i går, og fikk overrakt både teppet og et par babysokker, og de ble vel mottatt.

Lille Eivind var allerede blitt 7 uker, og en riktig blid og fornøyd gutt:-)

I dag har Vigleik (broren min), Åshild (søsteren min) og tante sin godgutt, Marcus, vært i sving ute i hagen her. Vi har klippet ned busker og kratt, og Marcus elsket å kjøre trillebår.
Han har egentlig sluttet å sove på dagen nå, men all frisk luft og jobbing tok på. Så etter at onkel hadde fortalt om Marcus og Kaktus (eventyr på fri fantasi og oppdiktet etterhvert), så var det jammen en liten gutt som sluknet:-)
Jeg har fått med værstasjon - en innflyttergave fra Vigleik og Jens:-) Lo godt av denne...
I dag har den faktisk vært helt rett...hihi:-)
Det går tregt med pinnene i disse dager, men annet kan en vel ikke vente. Disse bildene tok jeg på lørdag, men har kommet litt lengre siden da. Her er et par sokker i Fabel, og jeg har faktisk fått startet på sokk nr. 2.
Likte fargen veldig godt:-)
Og dette skjerfet har jeg også holdt på med ei stund. Det er et mønster som heter Not a Drop, og garnet er selvfølgelig Wollmeise.
Også dette har jeg kommet lengre på nå, er ca halvveis...
Fargen er Happy Birtday Kristina

11 kommentarer:

Linda sa...

Ser ut til at du får det fint der nord når du flytter. Ein spennande periode du er inne i. Lukketil dem det koselege huset og flyttinga di.

Greta sa...

Tror du storkoser deg der oppe Min venn. Håper formen er på vei opp også.
Så kjekt det er for deg å få ere sammen med søstra og bror din. Det gjer deg godt det les eg på på og mellom linje. Det blir så bra når du får kome deg opp og flytta for godt.
Herlig sokkegarnsfarge. Har så lyst å kjøpe litt men nå må eg berre roe meg ned.
Det tar nok litt tid før eg får begynt på det flotte garnet fra deg, men eg trur eg skal lage småplagg og bruke begge fargene på plagga. Det einse som hoved farge med det andre som kanting og så snu det på neste plagg. Men er ikkje sikker enno, så eg er i tenkeboksen og har prosjekter som må bli ferdig først så eg ahr god tid.
Sov lite i, veldig lite i natt så eg er nå på vei til å finne senga. Ha ei flott uke idere der oppe. kjempeklem fra emg

Elins Strikkeri sa...

Så fint det sjalet ditt blir. og så kjekt å høre at jenta di finn seg vel til rette i nye omgivelser! Har mykje å sei for oss foreldre at ungane trivest, ha ei god veke:))

Ruths datter sa...

De skjerfene du lager er bare helt supre.Må være vanskelig.
Klem

safransax sa...

Heia ;)
Ser at du har hatt mange jern i ilden hær nord. Når kommer du oppover for godt?

Marit Johanne sa...

Skjønner godt at det ikke har blitt så mye tid til strikking! Det skjerfet var nydelig, og flott farge på sokkene også.
Så fint at Ingrid allerede har prøvd seg på fotballlaget der og knyttet kontakter, da blir det nok en god overgang for henne også. Tror dere får det veldig bra i nyhuset deres!

Rigmor sa...

Hei på deg. Så kjekt at du har så mange gode hjelpere, og at du koser deg der nord. Våren er jo kommet (tross det hvite som ligger der)så det er vel nok å henge fingrene i både inne og ute. Flott at du har fått malehjelp, greit å ta sånt i starten før alle møblene kommer innomhus. Skjerfet ser innmari vanskelig ut med de lange trådene, du får vise meg når du kommer nedover.Kos deg videre på Reipå.Moro å se bilder derfra igjen. Vi snakkes. (Pc'en er kommet)

Pillen sa...

Snor borte - HAHAHA den var skikkelig morsom!!

Not a drop blir drop dead superfint!

Jorun sa...

Ser virkelig hyggelig ut der du skal bo!
Og det skjerfet ser ut til å bli lekkert...

Pinnepenn sa...

Så koselig det ser ut hos deg. Hyggelig besøk og flott strikketøy. :)

Elin sa...

Så koselig å få se at du begynner å komme i orden i huset ditt. På Reipå har jeg vært mange ganger med guttene på fotballkamp:-) Vet du, jeg har faktisk akkurat malt kjøkkenet mitt i Skandinavisk lys jeg også! Det vil si at foten nede på veggen har den fargen og over har jeg en lys gråfarge som heter Fabric. Det verste er at veggen mine også var rosa først og gjett om jeg er glad den er forsvunnet! Ha en fortsatt fin uke:-)