02.05.2010

Nytt fra nord:-)

På tide med en liten oppdatering igjen:-)
Jeg er i Nord-Norge for tiden, nærmere bestemt på Reipå i nyhuset mitt.

I går hadde jeg besøk av søskenbarnet mitt, Elisabeth, og hennes datter Athene (til venstre). Det var kjempekoselig å se dem, evigheter siden jeg så Elisabeth sist. Hun og Athene bor i Levanger, men var her på besøk hos broren sin.

Søsteren min og tante sin knupp, Marcus, var også på besøk. Marcus er go'gutten til tante, og det skal bli veldig godt å være i nærheten av ham hele tiden:-)
Søsteren min fikk jeg ikke tatt bilde av.... skal nok få knipset henne senerer. Hun var kjempesnill og vasket rundt et av soverommene i nyhuset:-)
Takk søssa - så glad i deg:-)


Får vel vise fram litt av huset også, når jeg først er i gang. Huset er bygd på 30-tallet, men har blitt noe restaurert i løpet av årene. Alt det dere ser innvendig sto i huset, og det duger foreløpig. Men med tid og stunder skal jeg kjøpe litt nytt og få det slik jeg vil ha det. Det er ikke stort, kun ca 95 kvadratmeter i boareal, men veldig koselig allikevel.

Litt maling på veggene må til, og ellers helrenovering på badet og nye gulv på soverommene. Overkommelig, og har begynt å sondere terrenget med tanke på arbeidsfolk til badet. Å male kan jeg gjøre selv, men å legge fliser og sånt, ja det får andre ta seg av...

Over ser dere stua, sett fra kjøkkenet. Flott salong, ikke sant? Litt retro....
Her er noe av kjøkkenet, og det er forsåvidt greit... hadde det ikke vært for de rosa veggene. Her må malerkosten fram:-)
Her er trappen opp til loftet og til 3 av soverommene. Har tilsammen 4 soverom, men det sier seg selv at de er ikke så kjempestore. Litt maling her også, så blir det vel bra.
Badet er, som sagt, klar for helrenovering. Og det blir nok det første rommet som blir gjort ordentlig i stand når jeg flytter inn. Men grei størrelse på det:-)
Dette soverommet har jeg vasket i dag, både tak og vegger. Samt at jeg rev bort et gammelt gulvteppe som sikkert hadde lagt der altfor lenge. Gulvet under var ikke noe å skryte av, men her satser jeg på å få lagt "klikk-gulv" oppå. Og litt maling på veggene...
To av de andre soverommene - må nok litt renovering til her, ja...

Utsikten fra soverommet mitt er ikke noe å si på - her ser jeg hele innseilingen til hurtigruten når den ankommer Ørnes. Grått ute i dag...
Dette syskrinet sto på loftgangen, og jeg var ikke sen om å ta en titt. Litt garnrester og en knappeboks:-)
Disse befant seg ikke i syskrinet... Dette er verdens beste heklekroker, har jeg funnet ut. De heter Clover, og jeg har kjøpt mine på Ebay.com. Der kan dere finne sånne for en rimelig penge, så at de hadde sett med 6 stk som kom på under tollgrensen:-)

Ønsker alle ei flott uke - og dere får nok høre mer fra meg og huset mitt. Blir her nord ei stund, og prøver å få gjort litt forberedelser til jeg skal flytte for godt:-)

21 kommentarer:

Monicas sa...

s koselig....skal du flytte nordover...?...du e ikke tilfeldigvis på fjæsboka?

Tovepia sa...

Her vil du trives!! Det så skikkelig trivelig ut. Salongen på stua og seksjonen i teak er jo bare helt in for øyeblikket.
Gulvet der du tok av teppet kan jo pusses og males også;)
Dette blir toppers! gleder meg til å se bilder etterhvert.
Kos deg masse og håper formen er litt stigende. Masse lykketilklemmer fra meg;)

Fru Keilegavlen sa...

Så koseleg! Lykke til. Ønskjer deg ei fin veke.

Marit Johanne sa...

Så koselig det ser ut! Og det er utrolig hvor mye litt maling gjør, utgangspunktet er jo bra! Tror sikkert du vil trives der. Pass på deg selv så ikke lysten til å pusse opp blir større enn kreftene. Men det høres ut til at du har gode hjelpere der også.

mono sa...

Supersøt salong!! Dette blir nok knallbra! =)

Rigmor sa...

Hei Bitta. Tenker du koser deg der nord :)Misunner deg utsikten som jeg ser på et av bildene. Ja, den hurtigruten har jeg kost meg med å se på mang en gang ! Huset ditt blir topp når du får svingt malekosten.Ordentlig små koselig er det:) Synes sofaen og stolene i stua er stilige ! Kos deg videre med fam. og venner. Klem.

Elisabeth sa...

Det ser veldig koselig ut, og når du får egne ting inn og får veggene malt vil du bli veldig fornøyd :)

Unknown sa...

Koselig å få se bilder fra ditt nye hus.

Ati sa...

Ønsker deg lykke til med maling. Det blir vel et fint og koselig hjem!

ANNE sa...

Hei,koseli å hør ifrå d :o)
Huse bi nok kjæmpebra nå du får mala litt,å pussa opp bade!
Lika møblan så føllt me!
Syns også da ser ut så golve kan males.....
Arti me oppussing,mæn vældi tongt førr arma osv.....kjækt me hjælp!
Løkke t :o)

Elin sa...

Å, så spennende med nytt hus! Takk for at vi får se hvordan det er . Litt oppussing må jo ofte til og da får man det jo slik som man vil. Så mye fint du har laget i det siste. Håper du får slappet litt av og kommet deg til hektene igjen. Skjønner godt at du har hatt et tøft år. Tenker på deg:-)

Elin Osa Søreng sa...

Så utrolig koselig hus!!! Håper du vil få det supergodt i det nye huset ditt- du fortjener det beste <3
Ha en fin uke dr oppe i nord- vi lengter nordover vi også :o)
Gode klemmer

Linda sa...

Dette var eit koseleg lite hus. Her vil du nok trivast. Mykje godt arbeid framfor deg. Lukke til.

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Så finr du har det.Kjempe fint.Nydelig sted.Ha en riktig fin uke kos deg der Nord.Klem fra Bodil.

Svanhild sa...

Ser ut som en interessant blogg, skal lese mer en dag jeg har bedre tid :-)
Hilsen Svanhild

Jorun sa...

Virkelig et koselig hus.

hobbyvenn sa...

Så koselig hus du har kjøpt deg. Blir spennende å følge oppussingen også. Du verden så flott med 4 soverom, kan jo lage deg et eget hobby-/gjesterom du nå.... Lykke til i allefall!!

Greta sa...

Hei kjære kjære venn.
I dag fikk eg ein maltraktert pakke i posten. posten hadde putta den inn i ein plastpose. Pkken var helveis opna. men der låg to flotte hesper inni. Nydelig farge på begge to. Tusen takk. Det var ikkje skrevet noe inni. Var vi ikkje enige om at eg skulle betale deg?
Gleder emg til eg får strikka noe til emg sjølv av det. Må bare finne ut kva. ein topp kanskje :)

Hurt ditt ser aldeles nydelig ut det, viss ein tenker seg det når du har malt og pussa det opp. Der kjem du nok til å trives ja.

Er litt sliten no etter å ha kjørt bil stort sett hele dagen, men tror eg skal skrive eit lite innlegg nå etterpå.
Kos deg videre der nord. Stor klem

Tanja sa...

Takk for titten! Der kommer du til å få det kjempekoselig :) Og for en nydelig utsikt. Håper alt går bra med deg, og lykke til med flyttinga :)

wims sa...

Så koselig det ser ut til å være i ditt nye hjem. Huset ser akkurat passe stort ut :O)

Og for en herlig utsikt du har. Sånt skulle vi hatt her i by'n også uten å gå bankrot haha. Kos dere masse nordpå:-)

Anonym sa...

veldig interessant, takk