04.05.2010

Svanhilds Quilteri og.... Par nr. 52!!!!!

I går var jeg innom ei veldig trivelig dame, og en fristende butikk. Dro til Inndyr på besøk til min søster, og der holder Svanhild og hennes Quilteri til. Det var moro å få se denne forsåvidt ferske butikken, og særlig moro var det at det var masse Dropsgarn på tilbud.
Hun har også nettside og alle kan handle tilbudsgarn via nettet:-)

Jeg kommer garantert tilbake til den butikken.


Her hjemme har jeg fått ferdig par nr. 52 i 52 Pair Plunge III, og det er nesten vemodig at jeg nå er ferdig. Men kommer nok til å strikke sokker fremdeles innimellom:-) Tror ikke jeg melder meg på dette års Plunge, jeg kommer til å ha nok å henge fingrene i...

Strikket i Regia 4-ply, på pinner nr. 2,5.
Herresokker str. 44
I dag passer Ingrid og jeg Niko, en flott svensk lapphund. Det er Ingrids pappa sin hund, og da han skulle på en litt langtur, ville Ingrid gjerne at vi skulle passe hunden. Og det var jo selvfølgelig ikke meg i mot å passe denne hjerteknuseren:-) Bare hvalp ennå, så litt småvilter, men allikevel kjempekoselig.

Vi har flere årstider her for tiden. I går morges så det sånn ut når Ingrid skulle gå på skolen, og i ettermiddag var jeg ute og da fant jeg noen søte krokus utafor trappa. Og sola har skint innimellom i dag, og jeg har satt ut stoler på altanen:-) Rakk å sitte der i 5 minutter før det ble for kaldt igjen... :-D

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Godt jobba!!! 52 par sokker under et år er bare helt rått!!
Skal avgårde på Drops-salg selv, godt du minnet meg på det;)
Ser såå koselig ut der du bor, og når snøen forsvinner og vi får vår, da blir livet lett å leve;)
Ha ei flott uke, våren kommer på torsdag;) Klemmer fra meg;)

Elins Strikkeri sa...

Grattis med dei 52 para, kjempeflink og tøft gjort!! Håper du koser deg i huset ditt! Må nok ein tur på salg eg og, ha ei fortsatt fin veke:))

Greta sa...

Ikkje verst. Gratulere med ferdig along. 52 par sokker er berre imponerande. :)
Så søt den valpen var da. Rikitig ei hjerteknuser :)
tror du koser deg der opp nå eg. er så kjekt å høre. Og den butikken din der, den skulle goså gjrne besøkt:)
Ha noen toppers dager der oppe, vennen min

ANNE sa...

Imponeranes me 52 par sokka på under et år!
Ja,sant butikken t ho Svanhild va fin....sååå kjækt me stoff å garn på Inndyr! Å takk førr påminninga,ha heilt glømt at ho ha drops.....
Gode :o)

Fru Keilegavlen sa...

WOW!!! 52 sokkar på så kort tid!! Eg bøyer meg i støvet!!! Har lyst å gå på Dropssalg eg og, men me får sjå... Det er dette lageret som skal strikkast opp og då... Snøen fosvinn nok etterkvart så du kan få nyte våren og etterkvart sommaren du og. ;)
Ha ein fin dag.

hobbyvenn sa...

Høres ut som du koser deg der nord. Og når du har funnet garn-/quiltebutikk har du jo alt du trenger i tillegg til nett og hus... Kjempeimponert over at du har klart å strikke alle 52 sokkeparene. Jeg datt av lasset for lenge siden desverre. Har fremdeles ikke tenkt å avslutte prosjektet, men det går visst et år til før jeg er i havn. melder du deg på neste omgang tar du meg sikkert igjen, hehe. Herlig hund forresten.

Elisabeth sa...

Gratulerer med de fullførte 52 parene. Tror jeg hadde hatt sokker langt oppi halsen nå hvis jeg hadde vært med :) Har ikke vært innom Svanhilds butikk på Inndyr, men moren og bestemoren min var der for et par uker siden og de trivdes godt.... Nå må det jammen bli vår på oss også snart, det er jo isende kaldt ute. Kan det være asken?

Anonym sa...

HA! Du meldte deg på neste år også, ser jeg! Nå blei jeg glad!!!
Ja, ikke sant at par nr.52 nesten var litt vemodig??? Men vi strikker fortsatt sokker, vi...

Jorid sa...

Lenge siden jeg har lagt igjen noen kommentar, men har nå fulgt med bloggen din. Flott at du flytter nordover igjen, det er nå noe eget med å bo "heime" når man er nordfra. Strikkeklubben som jeg er med i sammen med svigermor, noen gamle tanter og litt yngre folk og, jeg med mine 45 er vel den yngste, tenkte at vi skulle ta hurtigbåten til Ørnes fra Nesna til sommerens årlige tur. Har aldri kjørt nordover med båt den veien, det blir nok artig.

sjante sa...

Hei hei
Så koselig du får det:-)Ser virkelig idyllisk ut.
Jeg er så imponert over 52 par at jeg blir målløs, DET er så godt jobba! Jeg klarer knapt nok et par...
Du får kose dæ masse.
Klem

safransax sa...

Eg e såååå imponert over at du har strekka 52 par læsta. Veit ikke om da bi besøk mæ da første, teng dokka opp som troll i eske her, så teng går ikke akkurat på skinner pr tiden.
Men du må ha ei fantastisk hælg ;)