26.02.2010

Garngleder fra mamma + Eddagarn

Som dere vet er jeg i Nord-Norge, nærmere bestemt i Meløy kommune. Jeg var innom garnbutikken på Ørnes i går, og oppdaget til min glede at de fremdeles hadde Eddagarn liggende. Fant meg noen nøster på tilbud, og måtte selvsagt ha dem. Eddagarnet er gått ut av produksjon, av grunner jeg ikke vet. Men det er et utrolig mykt godt merinogarn.
Men se her dere....! Jeg har vært hjemme hos min stefar, og han hadde rotet gjennom garn og lignende som var igjen etter mamma. Siden hverken min søster eller bror hadde noe interesse av garnet, så fikk jeg alt sammen. Noe hadde jeg allerede fått, og her er resten.... trodde vi i hvert fall:-D
Han ringte meg i dag igjen, og da hadde han funnet mye mere, både av garn og av broderier:-)
Jeg får jo ikke med meg alt sammen sørover, så jeg oppbevarer det her hos min venninne enn så lenge.Alle disse bildene er nærbilder av hele stasen samlet...

Jeg har også strikket ferdig tre nye luer til kreftavdelingen ved St. Olavs Hospital. Dette er en del av OL-strikken min, og nå har jeg strikket 6 luer på bare noen få dager:-)

21 kommentarer:

Monicas sa...

hei....e det mulig..du treng ikke kjøpe mer garn dette året...ser det ut som...heldig du var..å litt morro at det var mamman din som har kjøpt det...ha en fin helg

Elin sa...

Eddagarn, ja. Det er kjempegodt å strikke med. De har vel neppe mer igjen på Ørnes før jeg kommer meg dit;-) Så flotte garngleder du har fått overta etter mammaen din. Det er nok en spesiell følelse å strikke av det, kan jeg tenke meg....Ha en fabelaktig flott helg her i nord:-)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint og mye garn.Har en stund av det.Regner med att det kommer mye fint ut av det.Min bedre halvdel har jobbet en gang på Ørnes...Nydelig dær Nord.Ha en kjempe fin helg og kos deg masse dær Nord.Klem fra Bodil..♥♥

Tovepia sa...

Ååå, her var det mye flott garn! Så fint at du kan ta over dette, og jeg vet at dette blir til mange flotte produkter!
Ha ei koselig helg og klemmer fra emg;)

Aileen`s strikkekrok sa...

Himmel og hav såååå heldig du er:)fine luer du har strikka også:)

Torunn sa...

WOW!!! Så mykje flott garn du har overtatt!!
Oi, visste ikkje at Eddagarnet går ut av produksjon. Då skulle eg jo nesten prøvd å få tak i meir av det. Det er jo så mjukt og deilig!!

hobbyvenn sa...

Du verden så mye garn. Ser jo hvor du har arvet garngleden din fra... Det er jo en drøm å få så masse spennende... Lykke til, blir nok masse fint når du har laget noe av det.

Marit Johanne sa...

Så masse garn du har fått! Skjønner nå at du har noe å slekte på med garn og strikkeglede!

Marit Johanne sa...

Så masse garn du har fått! Skjønner nå at du har noe å slekte på med garn og strikkeglede!

Marit Johanne sa...

P.S:Jeg så du hadde en "knapp" for tilbehørsalongen på Projo,var det greit at jeg "stjal" den? Fant den ikke på Projosiden.

hobbystua sa...

Hei hei. Så mye flott garn du har overtatt etter din mor,,masse fint strikke/heklegarn. Ja her tenker jeg det vil bli mye fint å se etterhvert av dette. Er tydelig du har arvet håndarbeidsgleder etter din mamma.
Flotte luer har du laget også,og det er jo suverent at det går til et godt formål.
Ha en fin helg og velkommen tilbake til Sarpsborg igjen(nok av snø her nå)

ANNE sa...

Spennanes å finn så mykkje garn!
Go tur sørover igjæn :o)

Greta sa...

Hei kjære venn.
Du kan virkelig kose deg med garnet fra mor di. Det blir sikkert litt spesielt å strikke av det også. da får du ho med deg i kvardagen mens du strikker. Der var litt av kvart der. Trenger ikkje å handle på ei stund, men det må man jo alikevel.

Det er jo greit å ikkje ta det med deg også, for du skal vel snart opp att. Ta med deg noen nøster så har du til eit produkt. Kan vere kjekt det å ta ho med deg sørover også.

eg har alltid med meg noe eg har fått av estemor når eg drar vekk også i dag på Førdeturen var ho med emg. Ho likte godt å gå i butikker.

Supre luer. Kreftforeninga vert nok glad for dem.

Nyt dei siste dagene der nord. kjempeklem fra ein venn

dorthe sa...

Gurimalla:):) Såååååå mye lekkert. Du verden som du kan sette igang.. Helsiggrisen. Dette blir moro å følge med på:)

Greta sa...

Hei gode venn.
Kos deg siste døgnet hos bror din. Når du kommer ned att , må du hugse å starte forsiktig og ta vare på deg sjølv. Det er det viktigste av alt.

Garnet skal nok bli brukt ja. Har så mange ideer opp i hodet at det bobler over enkelte ganger. Viss eg ikkje får sove etter eg har vore opp å gått om natta, kommer eine ideen etter den andre. Ja, aj eg har eit langt liv forann meg til å strikke på :).

Er så glad for at du ikkje flytter opp til nord forgodt før eg får treft deg.
Ha ei fin uke når du kjem ned at til vi snakkes igjen

Stubbetufsa sa...

Så fint at du fikk alt det garnet!
Det må jo være flott, nå er det bare å begynne planleggingen!
Klem!

safransax sa...

Så fint at du kunn få overta garnet;)Og sååå mye garn da;D
Sei t H at ho må lås døra for ellers.........;))))
Håpa du har hatt da fint her nord i vinter været;)

Spurven sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Spurven sa...

Kor fine garnskatter du fikk etter mor di - handarbeid er godt å ha de fleste dagan. Ønsker deg fine dager videre, klem fra Spurven

Smarie sa...

Så mye flott garn du har kjøpt, og mye flott du har fått etter din mor. Gleder meg til å se resultater av dette Bittami ;o) Flotte luer du har strikket...og flott tunika som skal komme på pinnene også. Ha en fin dag !

StrikkeRikke sa...

Hei og takk for koselig kommentar! Tror det var Østlandsgarn fra Nille jeg brukte, men må nok justere mønstret litt neste gang, eller velge et annet garn. Nå skal jeg meg en liten sniketur rundt på bloggen din :)